+387 (0) 61 704 355 info@festivalsevdalinke.com

Slađana Mandić

Pjevačica

Slađana Mandić rođena je 1984. godine, 2. januara, u Sarajevu. Tu je živela zajedno sa svojim roditeljima i sestrom koja je mlađa od nje do početka rata, a nakon toga cela Slađanina porodica je bila primorana da se preseli u Banja Luku.

Mlada pevačica je u Banja Luci završila osnovno školovanje, a nakon toga i srednju školu, a takođe je bila član hora „Vrapčići“, u kome je i pevala.

Kada je napunila 17 godina, Slađana je bila primećena i istakla se svojim velikim talentom za pevanje, i zahvaljujući tome bila je pozvana da učestvuje na festivalu koji se održavao u Zrenjaninu. Na tom festivalu Slađana Mandić se predstavila publici kao najmlađi učesnik.

Osim Zrenjaninskog festivala, ova mlada pevačica se pojavila i na Budvanskom festivalu, a takođe i na takmičenju na kome se birao predstavnik Evrovizije u BiH je učestvovala 2 puta. Nakon poziva čuvenog pevača, Saše Matića, vrata ka ulazu na estradnu scenu su joj bila otvorena.

Naime, Saša Matić je Slađanu Mandić primetio prilikom njenog učešća na Budvanskom festivalu i pozvao ju je da bude gost na koncertima u sklopu njegove turneje.

Slađana je ovaj poziv naravno prihvatila i tokom turneje sa Sašom Matićem obišla je veći broj gradova, kako u Srbiji tako i u Crnoj Gori, učestvovala je na velikom koncertu koji je održan u Sava Centru u Beogradu, a nakon toga je nastavila svojim nastupima po diskotekama i klubovima i u zemlji, a i u čitavom regionu.

Prijavite se
Na newsletter

Enter your email address here always to be updated. We promise not to spam!

Primajte najnovija
Obavještenja

Kontaktirajte nas

Osnovne informacije

DATUM ODRŽAVANJA – 29-30.11.2023.
ORGANIZATOR FESTIVALA: Udruženje muzičkih umjetnika